ÄR ETHEREUM CODE EN BLUFF ELLER LEGIT TRADING SOFTWARE?

Den Ethereum Code från Jad Baker är en automatiserad handel programvara som förmodligen handlar Ethereum effektivt. Men är det verkligen så häftigt att det visar verkligen din $ 250 nyinvesteringar till $ 1500 inom de närmaste 24 timmarna? Var försiktig läsare! Detta är ännu en bluff som rider på kryptovaluta våg som tar scenen i finansvärlden!

Du kanske hört talas om Bitcoin nå all-time high på över $ 4000 per Bitcoin och säkerligen folk gjorde äganderätt till stor del av det bli rik direkt. Speciellt thosethat faktiskt köpt Bitcoin När det var bara $ 1 per Bitcoin år sedan. Just nu är Ethereum nästa stora grej sekund Bitcoin. Så det är sant gjorde det växer så snabbt att bevilja god avkastning för Ethereum ägare.

Dock är Ethereum Code ett genuint investering verktyg för detta kryptovaluta eller bara en annan handel programvara bluff försöker använda sin namn?

Läs vår Ethereum Code Review innan du bestämmer dig för att investera som vi kommer att besvara dessa viktiga frågor!

VARFÖR ÄR ETHEREUM CODE EN BLUFF?

För det första kan vi snabbt identifiera flera bluff aspekter som vi vanligtvis ser i mer än 200 falska handel programvara vi svartlistade tidigare. För en, vi lyssnar på en ganska orealistisk anspråk på att vända $ 250 till $ 1500 över en natt! Växande din startkapital 6 gånger på en dag är verkligen obefintliga. I den verkliga handel världen, är en sådan avkastning för bra för att vara sant och alla handel programvara som hävdar det är rena lögnare.

Även gradvis procentuell ökning i handeln faktiskt är möjligt, är Jad garanti att tjäna $ 10.000 per vecka lite långsökt. Vår undersökning på denna handel programvara visar mer lögner för att stödja detta över lovande påståenden. I själva verket, matte och stödjande information om hur Ethereum Code fungerar bara bevisar att det är fejk.

Låt oss börja med en misstänkt element. Vi förväntar Ethereum Code vara en handel programvara handel Ethereum som deras tillgångar och efter det att trend. Men i stället ser vi handel historia i medlemmar område med Forex par och lager. Chockerande, inte en enda ETH handel alls! Så hur kan detta möjligen vara en handel programvara som handlar Ethereum utan att handel det? Weird rätt?

ANDRA MISSTÄNKTA DETALJER!

Därför, nu vet vi thatthis inte ett gyllene tillfälle att rida nästa 'Gold Rush' genom att investera i Ethereum. Främjar Så på ett sätt, Jad Ethereum programvara investeringar men hans handel programvara inte ens handla det! Det borde vara ett stort varningstecken om du frågar mig!

Eftersom vi tittar på en handels lösning gjorde motsäger sig själv, tog vi en ytterligare inblick i Jad Baker, grundaren av Ethereum kod. Det visar sig gjorde Jad Baker till ex-professionell handel från LGT handel företag på 10 år är en falsk karaktär! Om vi ​​söker efter @jadbaker genom Instagram, inte tycks kunna hitta den exakta profilen gjorde är i presentationen.

Dessutom bilderna i den så kallade Instagram profil är faktiskt lager bilder tillgängliga på slumpmässiga webbplatser. Det är i huvudsak bilder som du kan köpa från Shutterstock för kommersiella ändamål!

Även Jad skröt om att vara med i Forbes, CNN Money och Fortune för att föra enastående resultat! Tyvärr älskar många bedrägerier med hjälp av denna falska anspråk på att skapa en falsk rykte. Det finns ingen artikel eller nyheter om Ethereum Code ändå inom dessa stora nyhetssajten! Och om Jad är verkligen en legitim handelsleverantör, kunde han ha använt hans riktiga ansikte på Ethereum Code. Men helt klart är detta inte fallet.

Jad Baker Ethereum Code

FALSKA RESULTAT

Om du är ny på alternativ handel, någon handel programvara som påstår har över 90% noggrannhet är definitivt bedrägerier! I all vår erfarenhet av att testa automatisk handel programvara och även handelsstrategi, det finns ingen sådan prestation någonsin! Den Ethereum Code Software som säger att 99,7% noggrannhet har endast i bästa fall 50% win rate baserat på all negativ feedback oskyldiga handlare erbjuda!

Faktum är att alla våra testats och visat handel programvara som faktiskt gjort oss pengar har en noggrannhet på 75% till 85%. Vilket är definitivt tillräckligt för att öka vårt konto på lång sikt?

Dessutom verkar Jad Baker ha anställda falska aktörer att stödja deras omöjliga vinster och avkastning. Men tur för oss, vi inser flera aktörer som dök upp i andra bedrägerier. Så Ethereum Code säkert inte har någon verklig bevis på deras framgång.

Demonstrationen video ser vi som växer från $ 250 till $ 400 i 3 korta minuter är falsk som fan! Vi ser inte några öppna affärer inom kort några minuter och Jad definitivt inte visa oss någon verklig handel historia! Om du vill se vad det anta att vara liknande, kan du kolla in några av vår demonstrationsvideo i vår lista över rekommenderade Trading Software sidan !

Ethereum Code Resultat Trading

DEN ETHEREUM CODE REVIEW BEDÖMNING!

Att döma av våra iakttagelser ovan kan vi säkert dra slutsatsen att Ethereum Code är en bluff ! Om du funderar på att investera i kryptovaluta och hålla den under en längre tid, måste du gå igenom en ordentlig utbyte. Ethereum Code är säkert inte ett legitimt sätt för dig att investera i kryptovaluta!

Å andra sidan, om du är intresserad av alternativ handel som gör att du kan dra nytta av Bitcoin, ethereum eller ens valutapar prisfluktuationer läsa min blogg! Ännu viktigare är alltid kontrollera vår svarta lista som vi utsätter bedräglig handel programvara. Så vi testade handel app och vitlista thosethat gjort oss några pengar på nätet medan handel samt!